1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak szyjki macicy |
maja mia maya
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 19840
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-01-22, 10:56 Temat: Rak szyjki macicy |
Kochana, przykro mi, ze znow musicie przez to przechodzic. Trzymam za was kciuki no i za jak najmniej skutkow ubocznych. Badzcie silne. |
maja mia maya
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-01-19, 10:35 Temat: Rak szyjki macicy |
Kasiasia, dawaj znać jakie wyniki macie. Miejmy nadzieje, że guzki na tarczycy nie złośliwe. |
maja mia maya
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-10-18, 18:24 Temat: Rak szyjki macicy |
Dziewczyny trochę mnie nie było więc przepraszam że nie dopisałam wcześniej. Bogna dała mi nadzieję ale widzę że poprostu źle zrozumiałam, co nie zmienia faktu że tak jak mówią inni cuda się zdarzają. Ją bym powiedziała nawet inaczej, że każdy leczy się inaczej i z innym skutkiem. Jestem pewna że jesteście w dobrych rękach a to najważniejsze. Trzymam kciuki i myślę o was często. |
maja mia maya
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-09-04, 15:54 Temat: Rak szyjki macicy |
Kasiasia, Na waszym miejscu walczyłabym do końca, robiłabym co się da. Siostra jest młoda i to jest jej podstawową bronią. Będżcie dzielne. Zobacz, u Bgny tez bylo 3b i ak mowi nie ma nic. |
maja mia maya
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-07-28, 20:50 Temat: Rak szyjki macicy |
Kasia, trzymam kciuki z Twoją siostrę. Mocno, mocno, mocno. |
|
|